Här presenterar vi lite nyheter som kommer in under våren.

 Drivhuset WINDUO: 

för fönsterbrädan kommer i tvåpack. Odla dina egna blommor, kryddor och grönsaker i dessa färgglada drivhus. Kommer med transparenta vändbara lock för att kunna ge plantorna den ventilation de behöver. Insatskrukor ingår.

Drivhuset NINO:

Stabilt och tåligt drivhus av hårdplast med justerbar ventilation. Står stadigt och är stapelbart. Har formgjuten botten för Weibulls odlingsbriketter. Även Weibulls bio- och plastkrukor går utmärkt att använda i Nino drivhus. Placera drivhuset ljust och varmt för bästa odlingsresultat.
 

 

Allt som behövs för att odla och skörda egna färska kryddor. Komplettera med lite Weibulls kryddjord och du är smakupplevelsen på spåret! Finns i limegrönt och rosa.2 svarta tråg, 12 färgade 8 cm krukor, en örtsax och 2 fröpåsar (persilja och basilika)

Nyhet

Beskrivning: Rootmaster är ett kompakt minidrivhus med självbevattningsfunktion vilket gör odlingen enkel – fyll på vatten i tråget vid behov och låt de späda plantorna spira. När rötterna efter hand letar sig ut ur pluggcellernas ventilationshål torkar rotändarna ut och nya rötter bildas högre upp. Med hjälp av denna luftbeskärning skapas djupa och välutvecklade rotsystem. Dessutom möjliggörs en skonsam hantering av plantorna tack vare att pluggcellerna går att öppnas upp likt en bok. Rootmaster är tillverkad i återvinningsbart material, bottentråg och lock i polypropen (PP), plugghållare och pluggceller i polystyren (PS). Alla delar är av hög kvalitet och tål maskindisk. Förpackningen innehåller även 8 bevattningsband som efter odling kan sköljas upp och återanvändas. Mått: B 19,5 cm, L 29 cm, H 21 cm.