top of page
utemöbler
Pretty Garden
Färgglada hortensior

Vill du ha hjälp att planera din trädgård?

Trädgårdsrådgivning

Vi på Ingvallstorp hjälper dig gärna, med allt från planering till plantering. Låt trädgårdsproffsen bli dina bollplank och ge dig värdefulla tips och råd för hur din trädgård ska nå sin fulla potential.

För att boka en trädgårdsrådgivning krävs en tidsbokning. Välkomna att maila kundservice@ingvaldstorp.se så kommer vi överens om ett lämpligt datum.

Ni får gärna förbereda er innan mötet med en skalenlig tomtritning som vi kan ha som skissunderlag för att optimera besöket.

Timpris: För rådgivning som sker hos oss i butiken är priset 690 kr /h.

Vill ni att mötet sker på plats hos er är priset 1200 kr för första timmen, därefter debiterar vi 690 kr/h för resterande timmar. Vi kan göra hembesök i närområdet – Katrineholm, Nyköping, Flen, Vingåker. Milersättning tillkommer, 40 kr milen.

 

Rabattförslag

Vi erbjuder även förslag på rabatter, och kan hjälpa dig som kund med att planera och plantera dina rabatter. Rabattförslag är perfekt om du planerar en ny rabattyta, eller ska fräscha upp den gamla.

 

Här krävs också tidsbokning samt förberedande arbete så som ritning samt bilder av rabattytan och omgivningen för att få en uppfattning av hur den är placerad och utformad. Vi kan då ge dig en enklare skiss med tillhörande växtlista, utifrån era önskemål och våra rekommendationer, för vilka typer av växter, antal, storlek och övriga egenskaper som passar er trädgård.

Pris från 1500 kr

Tänk på att vara ute i god tid med din planering då vi har hög arbetsbelastning under våren.

plantering
Rosa blommor blommar
Daisy knoppar
bottom of page