top of page
DSC04297.jpg
_MG_0221.jpg

Trädgård

 
Kunnig personal - Personlig service - Goda kundrelationer

I över 35 år har trädgårdsodlingen frodats här på Ingvallstorp. Ett brett sortiment och ett varierat utbud har växt fram för att möta våra kunders efterfrågan och önskemål. Här finns något för alla, oavsett nivå och kunskap kring växter och odling.

 

Vår kunniga personal hjälper dig gärna och ger dig råd om allt som rör trädgård, snittblommor och krukväxter.

 

Kom och låt dig inspireras!

_MG_0348.jpg


Öppet alla dagar!
Vardagar: 10-18    Helg: 10-16

Vi har något för varje säsong & högtid
 

Tjänster vi erbjuder

_MG_0212.jpg

Plantering

 

I vissa fall kan åka ut och göra större planteringar (rabatter, häck osv) ute hos kund i mån av tid och beroende på säsong och efterfrågan.

Utkörning

Vi erbjuder utkörning till våra kunder i närområdet. Har du beställt blombud eller vill ha ett större parti hemlevererat är detta ett bra alternativ för dig som kund. Låt oss göra jobbet!

Planering av rabatter

Går du i tankar om att göra om din rabatt eller skapa en helt ny, men inte har inspiration eller behöver du lite hjälp på traven vad gäller planering och utformning? Oroa dig inte, du kan boka en tid för konsultation med vår utbildade och ytterst kompetenta personal. Vi gör din vision till verklighet!

Under perioden (april, maj, juni och juli) enbart i mån av tid pga högsäsong. Ring för tidsbokning.

_MG_0175.jpg

Odling

Med en egen odlingsyta på ca 2500 kvm har vi gott om plats för våra egenodlade växter. I växthusen kan de frodas och växa till sig i bra miljö innan de är redo att lämna boet för sina nya hem hos våra kunder. Vi odlar även havre på vår åker i direkt anslutning till anläggningen vilket i kombination med flis och pellets gör oss självförsörjande på energi.

begravningskista-blommor_edited.jpg

Begravning

I tider av sorg och förlust hjälper vi dig med alla slags sorgbinderier, såsom kondoleansbuketter, 

kransar och kistdekorationer.

Vi skapar binderierna med kärlek och omsorg, utformade helt utifrån era personliga önskemål. 

DSC09008.jpg

Bröllop

Hos oss kan du beställa brudbuketter, blomsterarrangemang och dekorationer för en festlig tillställning. Vi följer era önskemål  utifrån ert tema. Vi kan också rådgöra tillsammans om ni önskar smakråd och ett bollplank.

_MG_0184.jpg
DSC00532.jpg
_MG_0062-2.jpg
DSC05910-Förbättrat-BR.jpg

Personlig service

Ett av våra ledord är service och det vill vi kunna ge er kunder på en så personlig nivå som möjligt.

 

Vi engagerar oss i era projekt och eventuella problem, och försöker alltid lösa dessa på bästa möjliga sätt för dig som enskild kund. Vi är mer än gärna era rådgivare och bollplank!

DSC06210-Förbättrat-BR.jpg

Några av våra podukter och varor

Nedan ser ni ett litet urplock ur vårt oändliga sortiment. Vi har ett fantastiskt stort utbud inom alla sektioner för trädgård och tillbehör. Ett besök i vår butik är därför nödvändigt för en rättvis helhetsbild. Här ser ni några av våra guldkorn, och andra produkter ni kanske inte trodde er hitta hos oss.

bottom of page